dinsdag 30 augustus 2011

soms beseft een ander niet wat een stukje tekst met je kan doen !!

Soms merk ik dat de mensen om me heen veranderen , mensen denken meer aan zichzelf dan voorheen , hebben geen tijd meer zijn druk met het najagen van hun eigen dromen en idealen , druk druk druk .
Ik betrap mezelf erop dat ik zo soms heel soms ook die neiging heb/had.
Tis veel makkelijker alleen met jezelf bezig te zijn , des te minder kans heb je om geraakt te worden door wat of wie dan ook .
Ook ik was veels te veel bezig om vast te houden aan 1 grote droom en keer op keer nam ik niet alleen mezelf in de maling maar deed er mensen die dicht bij me staan  mee zeer .
Niet direct maar door mijn teleurstelling van het falen in het bereiken van m,n droom nam ik hun mee in een emotionele rollercoaster !!
Zwaar onderwerp haha tja ik heb van te voren gezegt , dit is een trip in mijn beleving van dingen dus dit hoort er bij !!
Een paar weken geleden zat ik echt stuk Rock bottom zeg maar , weer teleurgesteld zat ik mezelf Vrij zielig te vinden !!
Tot ik een simpel zinnetje las  wat een lief Tijgertje gepost had op haar Hyves !

"" Bederf niet wat je hebt door te verlangen naar wat je niet hebt. Onthoud dat wat je nu hebt ooit hoorde bij de dingen waar je alleen maar op kon hopen (Epicurus)  ""

Ze heeft nooit kunnen weten dat nou juist Dat zinnetje mij wakker heeft geschud !!
Wake up and smell the roses !! want GVD tis zo dat waar ik vroeger alleen van Durfde te dromen heb ik om me heen en meer !!!
en nee dromen zijn geen bedrog maar laat ze in hun waarde sommige zul je vervullen andere niet , zo hou je altijd ruimte voor nieuwe dromen.

xx Ellen